Maak jouw project compleet met een Lectulo Design bed!

Lectulo Design toevoegen aan jouw project?

Ben jij een interieurontwerper of interieurbouwe? En heb jij een mooi project voor het bouwen of verbouwen van een woning of hotelkamer? Dan willen wij jou daar graag bij helpen!

Lectulo Design maakt maatwerk design achterwanden op maat. Wij kunnen alle designs, materiaalsoorten en kleuren verwerken die jij hebt ontworpen. Wij kijken er naar uit om van jouw design werkelijkheid te maken!

Waarom Lectulo Design?

Zie ons als jouw collega. Wij werken met korte lijntjes, reageren snel en wij kunnen jouw ontwerp altijd ontwikkelen! In een team van vakkundige mensen hebben wij alles in huis om een design bed op maat te maken.

Wij verzorgen niet alleen de stoffering van het bedachterwand, ook verzorgen wij het zaagwerk, het leveren en montage hiervan. Zo heb jij hier geen zorg aan! 

  • Wij zijn zeer flexibel en meedenkend
  • Wij kunnen snel leveren (6-8 weken)
  • Geen minimale afnameverplichting
  • Geen ontwerp- of ontwikkelkosten

Altijd lekker slapen met het Master Matras!

Wij werken samen met Master Matras, een aangemeten matras. Zo ben je ook volledig ontzorgt als het gaat over technisch slapen of het uitzoeken van het perfecte matras. Hierdoor hoef je alleen maar te richten op de leuke dingen, het samenstellen van het perfecte bed voor jouw klant. Kijk bij Matras voor meer informatie.

Interesse?

Het lijkt ons leuk om een keer kennis met jou te maken! Graag nodigen wij je uit in onze showroom in Culemborg om de mogelijkheden te bespreken. Lijkt het jou ook leuk? Mail dan naar info@lectulodesign.com of bel naar 0418 – 743102 of kom gezellig langs!